Vendégkönyv

Rated 5 out of 5

Nagyon kedves fogadtatás, tisztaság…

Azért adtunk öt csillagot, mert öt csillagos.

Jövünk máskor is?

Suzy&Joszi
Rated 5 out of 5

Évek óta visszajárunk két kisgyerekkel és mindig rendben volt minden.

A part közelsége felbecsülhetelen gyerekes családoknak 🙂

M.Tamás
Rated 5 out of 5

Most májusban töltöttünk el egy hosszú hétvégét az egyik saját teraszos apartmanban és nagyon jól éreztük magunkat itt. Kicsit még hűvös volt éjszaka, így kaptunk egy kis radiátort is. A szoba nagyon jól felszerelt, az ágy is nagyon kényelmes volt. A part pár lépésnyire van klassz játszótérrel, éttermekkel, de élelmiszerbolt, dm, gyógyszertár is van a közelben. A szállásadó pár nagyon kedves, segítőkész volt, csak ajánlani tudom ezt a helyet mindenkinek, mivel családosoknak és pároknak is egyaránt ideális lehet.

Tóth Ágnes
Rated 5 out of 5

Kedves és rugalmas szállásadó, tiszta és modern szobák, jó elosztással, felszereléssel. Nagyon közel van a Balatonpart, pár perc sétára az állomás, mégsem zajos. Szoba előtt lévő terasz kellemes a reggelikhez és az esti beszélgetésekhez, sövénnyel elkerítve.

Attila
Rated 5 out of 5

Azt hiszem mindent elmond, hogy már többszörösen visszatérő család vagyunk.

Igényes, tiszta és rendezett apartman, segítőkész és kedves fiatal vendéglátó házaspár vezeti a házat.

Három gyerekes család vagyunk és nagyon kényelmes a nagy hét személyes apartman.Közel van mindenhez, strandok, éttermek, boltok.

Jövünk még 🙂

Soma
Rated 5 out of 5

Minden nagyon szuper volt. Ajánlom mindenkinek.

Csombor Jenő
Rated 5 out of 5

Várakozással teli vagyunk.?

Viszont ha olyan rugalmas lesz minden, mint amilyen a foglalás volt, már kényelmesen dőlünk hátra ? Ilyen szuper gyors intézkedésben, nem volt még részünk ?

Előre is köszönjük ?

Érkezünk ?

Szemző Krisztina
Rated 5 out of 5

Pazar 4 napot töltöttünk el a párommal itt ?

Annyira közel van a part, szabadstrand. 2 perc séta volt. Minden kényelmünket kiszolgálta az apartman. Nagyon kényelmes matracok a pihentető alváshoz.

Jövőre biztos hogy vissza jövünk ❤️

Szemző Krisztina
Rated 5 out of 5

Kedves fogadtatás, hangulatos – tiszta apartmanok! A part igazán közel van. Bármikor szívesen ajánlanám akár baráti társaságoknak, akár családosoknak! Mi idén is menni fogunk! 🙂

Vincze Rita
Rated 5 out of 5

Nagyon jól éreztük magunkat! A strand és a központ is szinte csak pár lépés! Még visszatérünk!

Koncz Lili
Rated 5 out of 5

Nagyon aranyosak és kedvesek voltak!!!!!!!!! Tisztaság, rend!!!!!!!!!

Család kisgyerekkel
Rated 5 out of 5

Kedves, rugalmas, segítőkész vendéglátók, tiszta, felújított, szép lakrészek. Különösen a földszinti négyfős apartmanok tetszettek. Több család is megszállhat egy épületben, baráti társaságoknak, nagycsaládoknak jó lehetőség. Bolt, strand, pályaudvar, gyógyszertár, stb a közelben.

Család kisgyerekkel
Rated 5 out of 5

Már az előzetes egyeztetès alkalmàval is rugalmas, nagyon kedves hölggyel kommunikàltam. Szemèlyes talàlkozàsnàl se volt mâskènt, fiatal hàzaspàr a szállàsadó, kedvesek, segítőkèszek. Szàllâs kifogàstalan âllapotú, tisztasàgú, felszereltsègű. Mivel hűvös volt olajradiàtort is kêszítettek be. Ajânlom kisgyermekes csalàdoknak, pároknak is. Közel a vonatâllomàs , kikötő ès strand is. Mi visszatèrünk mèg!?

Család kisgyerekkel